- Harmonie St Radboud Silvolde -
Op zaterdag 24 november zal Harmonie St. Radboud weer haar jaarlijkse speculaasactie houden, waarbij pakjes heerlijke verse speculaas van Bakkerij ten Have huis-aan-huis worden verkocht in Silvolde. Harmonie St. Radboud is een levendige vereniging met ongeveer 80 leden waarvan 30 jeugdleden. Voor de vereniging wordt het steeds moeilijker om alle kosten te dekken. De subsidie wordt minder, de muzieklessen voor onze jeugdleden worden duurder, muziekinstrumenten moeten worden vervangen, noem maar op. Daarom zal Harmonie St. Radboud op zaterdag 24 november een speculaasactie houden in Silvolde. Tijdens deze dag zullen de leden van harmonie St. Radboud bij de bewoners van Silvolde en omstreken aanbellen om de pakjes speculaas aan te bieden. Deze actie wordt in samenwerking met Bakkerij ten Have gehouden. Enkele leden van de harmonie hebben meegeholpen in de bakkerij met het bakken en inpakken van de speculaasjes. De pakjes met speculaas kosten €3,50 en 3 pakjes worden verkocht voor € 10,-. Dus steun de harmonie en koop op zaterdag 24 november die overheerlijke verse speculaasjes van Bakkerij ten Have. Stel onze leden niet teleur en geniet van de overheerlijke speculaas.
Speculaasactie
Silvolde bedankt!! Geniet van de heerlijke speculaas van Bakkerij Ten Have. Ook alle leden en pietjes bedankt voor jullie hulp! We kunnen weer terug kijken op een geslaagde verkoopdag!
Harmonie St.Radboud Silvolde
Harmonie St.Radboud Silvolde
Speculaasactie Silvolde bedankt!! Geniet van de heerlijke speculaas van Bakkerij Ten Have. Ook alle leden en pietjes bedankt voor jullie hulp! We kunnen weer terug kijken op een geslaagde verkoopdag!